Politica de utilizare a cookie-urilor 

Aceasta politica se refera la cookie-urile folosite, dupa caz, in website-urile si aplicatiile operate de  societatea noastra. 

Aceasta politica se completeaza cu Politica de Confidentialitate ce cuprinde informatii suplimentare utile,  inclusiv cu privire la scopurile si temeiurile prelucrarilor de date, transferul datelor, drepturile  dumneavoastra etc. 

Protectia corespunzatoare a datelor cu caracter personal este un obiectiv important pentru noi si  manifestam un respect deosebit pentru protectia datelor, confidentialitatea, securitatea si conformarea cu  legislatia privind protectia datelor cu caracter personal si a vietii private. 

Dorinta noastra este sa fim cat mai clari si transparenti cu privire la abordarea protectiei datelor cu  caracter personal. Pentru orice intrebare, va rugam sa ne contactati la contact@butelieonline.ro

Ce sunt cookie-urile 

Un cookie HTTP sau un modul cookie este un fisier de mici dimensiuni, deseori codificat, trimis de un  server unui navigator web (utilizator) si apoi trimis inapoi (nemodificat) de catre navigator, de fiecare data  cand acceseaza serverul respectiv. Cookie-ul va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alt  echipament al unui utilizator, echipament de pe care se acceseaza internetul. Cookie-ul este instalat prin  solicitarea emisa de catre terminalul utilizatorului catre un server al societatii noastre sau catre un server  al unei terte parti. 

La ce sunt folosite cookie-urile 

Aceste fisiere fac posibila, in principal, recunoasterea terminalului utilizatorului si prezentarea continutului  intr-un mod relevant, adaptat preferintelor utilizatorului. 

Cookie-urile asigura utilizatorilor o experienta placuta de navigare si sustin eforturile noastre pentru a  oferi servicii mai adaptate utilizatorilor. 

De asemenea, sunt utilizate in pregatirea unor statistici anonime agregate care ne ajuta sa intelegem  cum un utilizator beneficiaza de paginile noastre de internet, permitandu-ne imbunatatirea structurii si  continutului lor, fara a permite identificarea personala a utilizatorului. 

Ce cookie-uri folosim 

Folosim doua tipuri de cookie-uri: per sesiune si fixe/permanente. 

Cookie-urile per sesiune sunt fisiere temporare ce raman in terminalul utilizatorului pana la terminarea  sesiunii sau inchiderea aplicatiei. 

Cookie-urile fixe/permanente raman pe terminalul utilizatorului pe o perioada determinata de parametrii  cookie-ului sau pana sunt sterse manual de utilizator. 

Cum sunt folosite cookie-urile de catre website-ul nostru 

O vizita pe acest site poate plasa urmatoarele tipuri de cookie-uri: 

  • cookie-uri strict necesare – acestea sunt utilizate pentru eficientizarea lucrului nostru pe site; • cookie-uri de performanta – acestea sunt utilizate pentru a analiza modul in care functioneaza site-ul  nostru si cum il putem imbunatati; 
  • cookie-uri de functionalitate – acestea ajuta la imbunatatirea experientei dumneavoastra, de exemplu  reamintindu-va ce produse ati adaugat in cos; 
  • cookie-uri de targeting/publicitate – acestea sunt utilizate pentru a face schimb de anumite informatii  cu terte parti cu care facem reclama, pentru a sti cum ati ajuns pe site-ul nostru. De asemenea, putem  utiliza cookie-uri pentru a identifica partile site-ului de care sunteti interesat. Utilizam apoi aceste  informatii pentru a va arata reclame si pagini care credem ca va pot interesa, pentru a individualiza  modul in care comunicam cu dumneavoastra sau pentru a individualiza continutul comunicarilor pe care  vi le trimitem. Daca preferati, puteti opta pentru a renunta la acestea. Individualizarea continutului  inseamna ca acesta include informatii care reflecta interesul pe care l-ati aratat fata de continutul paginilor noastre sau oferte ori promotii care credem ca v-ar putea interesa si pentru a imbunatati modul  in care raspundem necesitatilor dumneavoastra. 

Cookie-urile si/sau tehnologiile similare strict necesare sunt esentiale pentru buna functionare a site-ului,  fiind setate pe dispozitivul dumneavoastra la accesarea site-ului sau in urma actiunilor efectuate in site,  dupa caz. Puteti seta browser-ul dumneavoastra pentru a bloca cookie-urile, insa in acest caz anumite  sectiuni ale site-ului nu vor functiona corect. 

Contin cookie-urile date personale? 

Cookie-urile pastreaza informatii intr-un fisier text de mici dimensiuni care permit unui website sa  recunoasca un browser. Webserverul va recunoaste browserul pana cand cookie-ul expira sau este  sters. Cookie-ul stocheaza informatii importante care imbunatatesc experienta de navigare pe Internet  (ex: setarile limbii in care se doreste accesarea unui site; pastrarea unui user logat in contul de webmail). 

De regula, cookie-urile sau tehnologiile similare in sine nu solicita informatii cu caracter personal pentru a  putea fi utilizate si, in multe cazuri, nici nu identifica personal utilizatorii de internet. Exista insa situatii cand datele personale pot fi colectate prin utilizarea cookie-urilor pentru a facilita  anumite functionalitati pentru utilizator sau pentru a oferi utilizatorului o experienta mai adaptata  preferintelor sale. Astfel de date sunt criptate intr-un mod care face imposibil accesul persoanelor  neautorizate la ele. 

Blocare cookie-uri 

In cazul in care doriti sa blocati cookie-urile, unele functionalitati ale site ului vor fi oprite, iar acest lucru  poate genera anumite disfunctionalitati sau erori in folosirea site-ului nostru. De exemplu, blocarea  cookie-urilor va poate impiedica sa: 

  • cumparati online 
  • va autentificati in contul dumneavoastra 

Administrarea preferintelor cu privire la plasarea de cookie-uri 

In general, o aplicatie folosita pentru accesarea paginilor web permite salvarea cookie-urilor si/sau a  tehnologiilor similare pe terminal in mod implicit. 

Acestea sunt stocate pe diferite perioade. 

Aceste setari pot fi schimbate in asa fel incat administrarea automata a cookie-urilor sa fie blocata de  browser-ul web sau utilizatorul sa fie informat de fiecare data cand cookie-uri sunt trimise catre terminalul  sau. 

Limitarea folosirii cookie-urilor poate afecta anumite functionalitati ale website-ului. 

De ce sunt cookie-urile importante pentru Internet 

Cookie-urile si/sau tehnologiile similare reprezinta un punct central al functionarii eficiente a Internetului,  ajutand la generarea unei experiente de navigare prietenoase si adaptate preferintelor si intereselor  fiecarui utilizator. 

Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor poate face unele site-uri sau parti ale site-urilor imposibil de  folosit. 

Dezactivarea cookie-urilor nu inseamna ca nu veti mai primi, cu respectarea legislatiei, publicitate online  – ci doar ca aceasta nu va mai putea tine cont de preferintele si interesele dvs., evidentiate prin  comportamentul de navigare. 

Exemple de intrebuintari importante ale cookie-urilor (care nu necesita autentificarea unui utilizator prin  intermediul unui cont): 

  • Continut si servicii adaptate preferintelor utilizatorului – categorii de produse si servicii. • Oferte adaptate intereselor utilizatorilor 
  • Retinerea parolelor 
  • Retinerea filtrelor de protectie a copiilor privind continutul pe Internet (optiuni family mode, functii de  safe search). 
  • Limitarea frecventei de difuzare a reclamelor – limitarea numarului de afisari a unei reclame pentru un  anumit utilizator pe un site. 
  • Furnizarea de publicitate relevanta pentru utilizator. 
  • Masurarea, optimizarea si adaptarea caracteristicilor de analiza – cum ar fi confirmarea unui anumit  nivel de trafic pe un website, ce tip de continut este vizualizat si modul cum un utilizator ajunge pe un  website (ex: prin motoare de cautare, direct, din alte website-uri etc.). Website-urile deruleaza aceste  analize privitoare la utilizarea lor pentru a-si imbunatati serviciile in beneficiul utilizatorilor. 

Securitate si aspecte legate de confidentialitate 

In general browserele au integrate setari de confidentialitate care furnizeaza diferite niveluri de acceptare  a cookie-urilor, perioada de valabilitate si stergere automata dupa ce utilizatorul a vizitat un anumit site. 

Alte aspecte de securitate legate de cookie-uri: 

  • Particularizarea setarilor browserului in ceea ce priveste cookie-urile pentru a reflecta un nivel  confortabil pentru dumneavoastra al securitatii utilizarii cookie-urilor. 
  • Daca sunteti singura persoana care utilizeaza computerul, puteti seta, daca doriti, termene lungi de  expirare pentru stocarea istoricului de navigare si a datelor personale de acces. 
  • Daca impartiti accesul la calculator, puteti lua in considerare setarea browserului pentru a sterge datele  individuale de navigare de fiecare data cand inchideti browserul. Aceasta este o varianta de a accesa  site-urile care plaseaza cookie-uri si de a sterge orice informatie de vizitare la inchiderea sesiunii de  navigare. 

In scopul oferirii de functionalitati, pentru analiza si pentru publicitate, folosim serviciile urmatoarelor terte  parti: Google Ads, Google Analytics, Facebook Ads

Este posibil ca aceste terte parti sa seteze si sa foloseasca cookie-uri si/sau tehnologii similare pe  website-urile si in aplicatiile operate de noi, precum si pe website-uri si in aplicatii altele decat cele  operate de noi. 

Tabelul de mai jos descrie fiecare cookie utilizat pe website, inclusiv rolul acestuia. Nu vom utiliza aceste  cookie-uri in alte moduri decat cele indicate in prezenta Politica de utilizare cookie-uri. 

Denumire cookie  Categorie  Tip  Scop  Strict  necesar Durata Cine  acceseaza  cookie

 

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Societatea noastra considera ca este important sa asigure confidentialitatea datelor cu caracter personal  furnizate de dumneavoastra. Manifestam un respect deosebit pentru protectia datelor, confidentialitatea,  securitatea si conformarea cu legislatia privind protectia datelor cu caracter personal si a vietii private. Prezenta Politica de Confidentialitate are rolul de a va informa cu privire la modul in care prelucram,  respectiv colectam, utilizam, facem schimb de si protejam datele dumneavoastra cu caracter personal,  atunci cand utilizati produsele si serviciile noastre, site-ul nostru, precum si atunci cand interactionati in  orice modalitate cu noi.
  1. Principiile ce guverneaza prelucrarea datelor cu caracter personal 
Prelucrarea datelor cu caracter personal se va face cu respectarea urmatoarelor principii aplicabile  potrivit prevederilor legale: Colectarea datelor dumneavoastra se va face numai in scopurile specificate, explicite si  legitime si nu vor fi prelucrate ulterior intr-un mod incompatibil cu aceste scopuri. Datele vor fi prelucrate in mod legal, echitabil si transparent. Datele prelucrate sunt adecvate, relevante si limitate la ceea ce este necesar in raport cu  scopurile in care sunt prelucrate. Datele nu vor fi procesate catre terti intr-o maniera incompatibila cu acele scopuri. Datele personale vor fi exacte, iar acolo unde este necesar, actualizate. Procesarea datelor dumneavoastra se va face intr-o maniera legala, corecta si transparenta. Toate datele dumneavoastra vor fi pastrate confidential si stocate intr-o maniera ce asigura  securitatea necesara. Datele dumneavoastra nu vor fi distribuite persoanelor terte decat in cazul in care acest lucru  este necesar in scopul oferirii de servicii conform acordurilor sau potrivit unor obligatii legale  care ne incumba. Persoanele vizate au dreptul de a solicita accesul la datele personale, rectificarea si stergerea  acestora, impotrivirea sau restrictionarea de la procesarea datelor, cat si de la dreptul de  portabilitate al datelor.
  1. Ce sunt datele cu caracter personal 
Date cu caracter personal reprezinta orice informatie care poate fi legata de o persoana fizica identificata  sau identificabila (persoana vizata). Datele personale includ toate tipurile de informatii directe sau indirecte (si anume utilizate in legatura cu  alte date) ce se refera la persoana vizata, cum ar fi nume, data de nastere, adrese, adrese de e-mail,  numere de telefon, inclusiv categorii speciale de date cu caracter personal care constau in date ce  dezvaluie originea rasiala sau etnica, opiniile politice, confesiunea religioasa sau convingerile filozofice  sau apartenenta la sindicate, date genetice, date biometrice pentru identificarea unica a unei persoane  fizice, date privind sanatatea sau date privind viata sexuala sau orientarea sexuala ale unei persoane  fizice.  
  1. Datele cu caracter personal prelucrate 
Categoriile de date cu caracter personal cu privire la dumneavoastra pe care le prelucram si modul in  care le prelucram pot varia in functie de produsele si serviciile pe care le utilizati si la care subscrieti,  modul in care utilizati produsele, serviciile si site-ul nostru si modul in care ati interactionat cu noi. Datele pe care le colectam pot include urmatoarele: Informatii directe sau indirecte (si anume utilizate in legatura cu alte date) ce se refera la  persoana fizica subiect, cum ar fi: numele si prenumele, adresa de e-mail, adresa postala,  numarul de telefon mobil sau fix si alte date de contact similare necesare realizarii contactului  cu dumneavostra; Date de logare pentru accesarea contului dumneavoastra; Date despre achizitiile dumneavostra in legatura cu produsele si serviciile noastre; Informatii despre utilizarea de catre dumneavostra a site-ului si/sau a aplicatiei noastre – date  despre dispozitivul dumneavoastra si despre modul in care dumneavoastra si dispozitivul  interactionati cu produsele noastre; date despre dispozitivul si reteaua pe care le utilizati  pentru a va conecta la produsele noastre. Comunicatiile pe care le faceti cu noi sau pe care le directionati catre noi prin scrisori, e mailuri, servicii de chat, apeluri si retele de socializare. Date pe care ni le oferiti in cadrul proceselor de recrutare, daca aplicati pentru posturi in cadrul  societatii noastre si care pot include inclusiv date privind pregatirea profesionala, performante,  certificari profesionale.
  1. Prelucrarea datelor cu caracter personal se face in scopuri determinate, explicite si legitime 
Colectam, utilizam si divulgam datele cu caracter personal in urmatoarele scopuri: a) Pentru analizarea conformitatii pregatirii dumneavoastra cu cerintele postului, in situatia in care  prelucrarea datelor se face in urma receptionarii unui CV din partea dumneavoastra; b) Pentru contactarea dumneavoastra in vederea desfasurarii unui interviu pentru ocuparea unui post; c) Daca v-ati dat consimtamantul in acest sens, pentru a va pastra CV-ul si a va contacta pentru recrutari  viitoare;
  1. d) Pentru prestarea serviciilor noastre:
– Pentru a va furniza produsele sau serviciile relevante, precum si pentru a va contacta cu mesaje privind  modificari ale produselor sau serviciilor; – Pentru a va factura pentru utilizarea serviciilor noastre sau pentru a va retrage suma corespunzatoare  din credit; – Pentru a va contacta in cazul in care datele de facturare pe care ni le-ati furnizat sunt pe cale sa expire  sau nu putem incasa plata; – Pentru a raspunde la orice intrebari sau preocupari pe care le puteti avea in legatura cu produsele si  serviciile noastre; – Pentru a va furniza informatii la zi in legatura cu serviciile si produsele noastre; – Pentru a gestiona relatia noastra cu dumneavoastra ca si client si pentru a ne imbunatati serviciile si  experienta dumneavoastra cu noi; – In vederea procesarii comenzilor plasate sau pentru orice alte obiective planificate in relatia cu  dumneavoastra; – Evidenta electronica a clientilor.  
  1. e) Daca v-ati dat consimtamantul in acest sens, in scop de marketing, pentru:
– transmiterea de comunicari periodice cu privire la serviciile noastre, imbunatatiri aduse acestora, oferte  sau campanii promotionale; – verificarea identitatii, evaluarea nevoilor dvs. si furnizarea de recomandari cu privire la ce tipuri de  servicii se potrivesc cel mai bine nevoilor dvs.;
  1. f) In plus, va putem prelucra datele cu caracter personal in vederea satisfacerii unor interese legitime  precum:
– prevenirea, detectarea si investigarea infractiunilor, inclusiv frauda si spalarea de bani sau finantarea  actelor de terorism, precum si analizarea si gestionarea riscurilor comerciale; – gestionarea si pregatirea rapoartelor in scopuri interne, solicitarea de feedback sau participarea la  sondaje, precum si efectuarea de cercetari si/sau analize in scopuri statistice sau in alte scopuri, astfel  incat sa ne putem stabili serviciile, sa intelegem comportamentul clientilor, preferintele si tendintele pietei  si sa putem revizui, dezvolta si imbunatati calitatea produselor si a serviciilor noastre.
  1. Utilizarea datelor personale 
Vom utiliza datele personale numai pentru scopul in care au fost colectate si vom stoca datele doar atat  cat este necesar pentru scopurile mentionate. Accesul la datele personale este strict limitat personalului nostru si colaboratorilor nostri care detin  autorizatia necesara si nevoia clar definita pentru utilizarea datelor si in plus, sub obligatia de pastrare a  confidentialitatii datelor.
  1. Divulgarea datelor cu caracter personal altor terte parti 
Cu respectarea prevederilor legale aplicabile, datele dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate,  pentru scopurile indicate mai sus (dupa caz), in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea  acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor  informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, urmatoarelor entitati sau terte parti din  Romania sau din Spatiul Economic European: – agenti, contractori sau furnizori de servicii care asigura servicii operationale, precum servicii de curierat,  telecomunicatii, IT, plati, prelucrare, formare, stocare, arhivare, servicii de investigatii aferente asistentei  pentru clienti sau alte servicii catre noi; – vanzatori sau furnizori terti in legatura cu promotiile si serviciile oferite de noi; – consilieri profesionisti, precum avocati; Cu exceptia cazului in care legea prevede altfel, nu vom transfera datele dumneavoastra cu caracter  personal in afara Spatiului Economic European. Masuri de protectie determinate vor fi implementate in  situatia unui astfel de transfer, iar dumneavoastra veti fi notificati in consecinta.
  1. Securitatea procesarii 
Depunem toate eforturile rezonabile pentru a va proteja datele cu caracter personal aflate in posesia sau  sub controlul nostru prin stabilirea unor masuri rezonabile de securitate in vederea prevenirii accesarii,  colectarii, utilizarii, divulgarii, copierii, modificarii sau aruncarii neautorizate, precum si a altor riscuri  similare. In timp ce ne straduim sa va protejam datele cu caracter personal, nu putem sa ne asumam raspunderea  si nici sa asiguram securitatea informatiilor pe care le transmiteti prin internet si va indemnam sa luati  toate masurile de precautie pentru a va proteja datele cu caracter personal atunci cand utilizati astfel de  platforme.   Va recomandam sa va schimbati des parolele, sa utilizati o combinatie de litere si cifre si sa va asigurati  ca utilizati un browser securizat.
  1. Drepturile dumneavoastra 
Cu exceptia cazului in care legea prevede altfel, aveti urmatoarele drepturi cu privire la datele  dumneavoastra cu caracter personal:
  1. a) De a solicita informatii privind detinerea de date personale despre dumneavoastra si, daca da, despre  ce informatii este vorba si de ce le detinem/folosim.
  2. b) De a solicita accesul la datele dumneavoastra personale prelucrate de noi.
  3. c) De a solicita rectificarea datelor personale pe care le detinem in legatura cu dumneavoastra. d) De a solicita stergerea datelor dumneavoastra personale detinute de noi.
  4. e) De a va opune prelucrarii datelor dumneavoastra personale in cazul in care ne bazam pe un interes  legitim (sau pe cel ale unei terte parti) si exista ceva despre situatia dumneavoastra specifica care va  face sa doriti sa obiectati asupra prelucrarii pe acest motiv. De asemenea, aveti dreptul sa faceti obiectii  in cazul in care prelucram datele dumneavoastra personale in scopuri de marketing direct.
  5. f) De a va opune cu privire la luarea automata a deciziilor, inclusiv analiza profilului, respectiv sa nu faceti  obiectul niciunei decizii automate ca urmare a utilizarii informatiilor dumneavoastra cu caracter personal  sau a analizei profilului dumneavoastra.
  6. g) De a solicita restrictionarea prelucrarii datelor dumneavoastra cu caracter personal.  h) De a solicita transferul datelor dumneavoastra cu caracter personal intr-o forma electronica si  structurata catre dumneavoastra sau catre o alta parte – dreptul la „portabilitatea datelor”. i) De a va retrage consimtamantul in orice moment in ceea ce priveste datele dumneavoastra cu caracter  personal care sunt prelucrate de noi in baza consimtamantului dumneavoastra.
  7. j) Dreptul de a inainta o plangere la autoritatea de supraveghere (Autoritatea Nationala de Supraveghere  a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal).
Aceste drepturi pot fi exercitate prin transmiterea unei cereri, intocmita in forma scrisa, datata si semnata,  care va cuprinde solicitarile formulate si motivele acestora, catre noi la sediul nostru din STRADA 9 Mai  1877 Nr.9 sau electronic la adresa de e-mail contact@butelieonline.ro. Nu va trebui sa platiti o taxa pentru a va accesa informatiile personale (sau pentru a va exercita oricare  dintre celelalte drepturi). Cu toate acestea, este posibil sa percepem o taxa rezonabila daca solicitarea  dumneavoastra de acces este evident nefondata sau exagerata. De asemenea, putem refuza sa dam  curs cererii in astfel de situatii. Consimtamantul poate fi retras oricand, in mod gratuit, adresand direct cererea dumneavoastra in scris  pe email la adresa contact@butelieonline.ro. Consimtamantul exprimat va ramane valabil pana la retragerea lui de catre dumneavoastra. Odata ce v-ati exprimat in scris dezacordul, datele dumneavostra personale nu vor mai fi procesate si se  vor lua masurile corespunzatoare pentru stergerea oricaror inregistrari cu datele dumneavoastra cu  caracter personal.
Save settings
Cookies settings